Begivenheden har allerede fundet sted.

FOREDRAG - JEG VIL VÆRE JÆGERKORPSSOLDAT ELLER OPERASANGER

Torsdag d. 24. november 2022, kl. 19:00
Rørby præstegård

I forlængelse af filmaftenen den 27. oktober i Værslev fortæller organist Mads Bille, Herning, om det arbejde, som han igennem de seneste mange år har gjort for at fremme sangen i Danmark.

Om udsatte børn, som finder en vej gennem livet ved at synge. Drømmen om at blive jægerkorpssoldat eller operasanger og om at talent findes overalt.

Mads Bille stiftede i 1999 Den Jyske Sangskole og senere var han medstifter af Sangens Hus. I 36 år rejste han verden rundt med Herning Kirkes Drengekor.

Rygraden i Sangens Hus er Sangkraftcentrene, og nu har Kalundborg fået sit eget Sangkraftcenter på initiativ af organist og korleder Teresemarie Lisiux, Nyvangskirken.